La màquina de cosir

Us he ensenyat alguna vegada la meva màquina de cosir? La vam comprar a mitges amb la meva mare, però a ella li fa mandra cosir i a mi m’encanta, així que la tinc a casa meva i de tant en tant li cuso algunes coses a ella. Un bon pacte! La qüestió és que la faig servir poc perquè no tinc tot el temps que m’agradaria per a cosir, però avuí he aprofitat per fer les vores d’unes estoballes de diari.

La tela la vaig comprar fa unes setmanes a molt bon preu (8€ el metre en una peça de 1’60m d’ample) així que és el preu que m’ha costat al final perquè en tenia prou amb un metre només. És un treball molt fàcil de fer i m’ha anat perfecte per treure la pols a la màquina!!! A més de tenir unes estoballes novetes que m’agraden molt.

2 thoughts on "La màquina de cosir"

  1. Avatar

    Que maravilla primera vez que encuentro a alguien que posea esta maquina de coser, tengo una igual y la adoro, me encanta como escribe y los diseños de bordados que tiene, aun me falta conocer muchas cosas de su funcionamiento pero ahí voy andando, andando. Envidio sanamente tu tela y te felicito por tu mantel, felicitaciones.

Deixa'ns els teus comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *